Συντακτική Ομάδα

Authors

Υποβολή κειμένων

Το Επί Δεξιά δέχεται υποβολές για δημοσίευση στο blog κειμένων από οποιονσδήποτε έχει ενδιαφέρον να εμφανιστεί στις σελίδες του. Ενώ οι υποβολές κεντροδεξιάς θεώρησης μόνο δεν είναι υποχρεωτικές, αυτό που είναι υποχρεωτικό είναι η τήρηση των βασικών αρχών του blog, δηλαδή η λογική, η ηθική και η μεσότητα (δείτε τα editorials).

Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου

Ο Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου είναι δικηγόρος Αθηνών και καθηγητής της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Βρυξελλών.

Γιάννης Κίτσος

O Γιάννης Κίτσος διαθέτει πάνω από 15 έτη επαγγελματική εμπειρία αρχικά στον τραπεζικό και στη συνέχεια στον συμβουλευτικό τομέα. Είναι Οικονομολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση και έχει διατελέσει Γενικός Δ/ντης στο Σύνδεσμο Ελλήνων Οικονομικών Δ/ντων. Αρθρογραφεί σταθερά τα τελευταία 7 έτη σε διάφορα ενημερωτικά site

Γιάννης Γουμενόπουλος

Ο Γιάννης Γουμενόπουλος σπούδασε νομικά, με ειδίκευση στη κοινωνιολογία του δικαίου και στο συνταγματικό δίκαιο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Πανεπιστήμιο του Trento στην Ιταλία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έλαβε ακαδημαϊκά βραβεία αριστείας από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και το Ιταλικό Ινστιτούτο. Μετά τις σπουδές του, κατείχε θέσεις υψηλού επιπέδου σε αρκετές ελληνικές εταιρείες στους τομείς των πωλήσεων, του μάρκετινγκ, του στρατηγικού σχεδιασμού και της προστασίας δεδομένων.

Ηλίας Διάκος

Ο Ηλίας Διάκος είναι Μηχανικός Πληροφορικής με πολυετή εμπειρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών αλλά και στη δημιουργία εφαρμογών για τις ανάγκες επιχειρήσεων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων. Αυτό τον καιρό είναι Senior IT στη δεξαμενή σκέψης Strategy International. Αρθρογραφεί συστηματικά τα τελευταία χρόνια.

Αλέξανδρος Νούσιας

Ο Αλέξανδρος Νούσιας είναι νομικός σύμβουλος, εξειδικευμένος σε θέματα  δικαίου υψηλής τεχνολογίας και ηθικής και συνιδρυτής του MyData Greece.

Follow Us

Γράψου στη λίστα φίλων!