ΓΝΩΡΙΣΤΕ τη

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου

Δικηγόρος Αθηνών

Ο Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου είναι δικηγόρος Αθηνών και καθηγητής της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Βρυξελλών.

Τα άρθρα του
Γιάννης Κίτσος

Οικονομολόγος

O Γιάννης Κίτσος διαθέτει πάνω από 15 έτη επαγγελματική εμπειρία αρχικά στον τραπεζικό και στη συνέχεια στον συμβουλευτικό τομέα. Είναι Οικονομολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση και έχει διατελέσει Γενικός Δ/ντης στο Σύνδεσμο Ελλήνων Οικονομικών Δ/ντων. Αρθρογραφεί σταθερά τα τελευταία 7 έτη σε διάφορα ενημερωτικά site.

Τα άρθρα του

Γιάννης Γουμενόπουλος

Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Ο Γιάννης Γουμενόπουλος σπούδασε νομικά, με ειδίκευση στη κοινωνιολογία του δικαίου και στο συνταγματικό δίκαιο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Πανεπιστήμιο του Trento στην Ιταλία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έλαβε ακαδημαϊκά βραβεία αριστείας από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και το Ιταλικό Ινστιτούτο. Μετά τις σπουδές του, κατείχε θέσεις υψηλού επιπέδου σε αρκετές ελληνικές εταιρείες στους τομείς των πωλήσεων, του μάρκετινγκ, του στρατηγικού σχεδιασμού και της προστασίας δεδομένων.

Τα άρθρα του

Ηλίας Διάκος

Μηχ. Πληροφορικής

Ο Ηλίας Διάκος είναι Μηχανικός Πληροφορικής με πολυετή εμπειρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών αλλά και στη δημιουργία εφαρμογών για τις ανάγκες επιχειρήσεων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων. Αυτό τον καιρό είναι Senior IT στη δεξαμενή σκέψης Strategy International. Αρθρογραφεί συστηματικά τα τελευταία χρόνια.

Τα άρθρα του

Αλέξανδρος Νούσιας

Δικηγόρος Αθηνών

Ο Αλέξανδρος Νούσιας είναι νομικός σύμβουλος, εξειδικευμένος σε θέματα δικαίου υψηλής τεχνολογίας και ηθικής και συνιδρυτής του MyData Greece.

Τα άρθρα τουΑγγελική Μητροπούλου

Δικηγόρος Αθηνών

Η Αγγελική Μητροπούλου είναι δικηγόρος Αθηνών. Από το 2017 είναι μέλος της διευθυντικής ομάδας της εταιρείας συμβούλων GAGDPR και εξειδικεύεται στη συμμόρφωση επιχειρήσεων με τον GDPR. Πριν από την ενασχόληση της με την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, ασχολήθηκε με υποθέσεις Αστικού και Εμπορικού Δικαίου.

Τα άρθρα της

ΓΝΩΡΙΣΤΕ τους

Συνεργαζόμενους αρθρογράφους μας

Παντελής Βελάνας

Τα άρθρα του
Βάσος Καραμπίλιας

Δικηγόρος Αθηνών

Ο Βάσος Καραμπίλιας είναι δικηγόρος Αθηνών, μέλος του Μητρώου Στελεχών της Ν.Δ., και επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή των Ελλήνων.

Τα άρθρα του

Νάνσυ Βασιλοπούλου

Διδάκτωρ του Τμήμ. Πολ. Επιστήμης και Δημ. Διοίκησης του ΕΚΠΑ

Η Νάνσυ Βασιλοπούλου είναι διδάκτωρ του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Σπουδές, του ιδίου Πανεπιστημίου και έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Τα άρθρα της

Όθων Καίσαρης

Πολιτικός Επιστήμονας- Διαχειριστής Έργων

Απόφοιτος BSSc στις Διεθνείς Σχέσεις και την Πολιτική Επιστήμη, με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές, από το Birmingham University. Εργάζεται σταθερά τα τελευταία 16 χρόνια στην διαχείριση Προγραμμάτων (ΕΣΠΑ, ΕΕΑ Grants, Μεταναστευτικό) ως Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης ή/και Διαχειριστής Προγραμμάτων.

Τα άρθρα του