Εγγραφή στη λίστα φίλων

Το Επί Δεξιά είναι ένα blog που επιδιώκει την επικοινωνία με το κοινό του. Μόνο έτσι θα καταφέρει τον σκοπό του, να αποτελέσει πλατφόρμα ανταλλαγής κεντροδεξιών απόψεων.

Με την εγγραφή σου στη λίστα φίλων του Επί Δεξιά μας δίνεις τη δυνατότητα, και αποδέχεσαι, να επικοινωνούμε μαζί σου για νέα, δράσεις, ιδέες και πρωτοβουλίες. Φυσικά, μπορείς να διαγραφείς από τη λίστα μας οποτεδήποτε το θελήσεις.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή ή διαγραφή σου, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας: info@epidexia.blog

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε τα νέα μας!

…οι απαραίτητες διευκρινίσεις

Το Επί Δεξιά είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής κεντροδεξιών απόψεων. Είναι, επομένως, ένα blog πολιτικού περιεχομένου. Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτό και οι επικοινωνίες που σχετίζονται με αυτό έχουν αντίστοιχο, πολιτικό, και μάλιστα κεντροδεξιό, αντικείμενο. Δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση πρόθεση της συντακτικής ομάδας να προσβάλλει τα δικαιώματα οποιουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο. Αν και κάθε προσπάθεια θα καταβληθεί γι αυτό, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι η λειτουργία αυτού του blog δεν αποτελεί το επαγγελματικό, ή αποκλειστικό, αντικείμενο κανενός από την συντακτική ομάδα. Για οποιοδήποτε παράπονο ή καταγγελία παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα, στο e-mail info@epidexia.blog, και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε.